Ouder- en jeugdsteunpunt

Voor algemene vragen over passend onderwijs of de (mogelijkheden voor) begeleiding op school, kunnen ouders bij de school of het loket van het samenwerkingsverband terecht. Zij denken met je mee. Maar soms blijven er vragen bestaan of wil je als ouders aanvullend advies.

Sinds de zomer zijn we daarom samen met vier collega samenwerkingsverbanden bezig met het opzetten van een ouder- en jeugdsteunpunt voor ouders en jongeren. Het ouder- en jeugdsteunpunt is een onafhankelijk informatiepunt waar ouders en jongeren terecht kunnen met al hun vragen of zorgen over passend onderwijs. Je kunt bij het ouder- en jeugdsteunpunt terecht voor advies, informatie over hoe alles is geregeld in de regio omtrent passend onderwijs of voor hulp om je in contact te brengen met de juiste personen of instanties.

Het streven is dat het ouder- en jeugdsteunpunt medio het schooljaar 2023-2024 wordt geopend. Mocht u op dit moment een vraag voor het ouder- en jeugdsteunpunt hebben, dan kunt u hier met ons contact opnemen.

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven